Betalen in termijnen

Als je iets gaat kopen in de winkel kun je er altijd voor kiezen oom te betalen in termijnen, dit geeft je een voordeel want je hoeft niet in een keer alles te betalen en je kunt het product toch meenemen en gaan gebruiken.

Dit kan ideaal zijn als je bijvoorbeeld even wat minder geld te besteden hebt, maar over een paar maanden weer alles kunt betalen. In de tussentijd kun je dan gewoon betalen in termijnen en los je iedere maand iets van de als het ware schuld af.

Steeds meer mensen moeten gebruik maken van betalen in termijnen, dit kan ook bij rekeningen die je van de auto binnenkrijgt bijvoorbeeld. Dit houdt in dat je iedere maand een vast bedrag moet gaan betalen en na een tijdje is de rekening dan toch volledig betaald. Het zou ook kunnen zijn dat je zelf gaat vragen om te betalen in termijnen, dit kan omdat het een keer wat duurder is geweest de vorige maand en nu moet je wat geld apart houden. Veel organisaties hebben daar een regeling voor en bieden je dan wat aan. Als je daar dan mee akkoord gaat dan kun je vaak meteen beginnen met betalen in termijnen.

Betalen in termijnen is altijd duur

Kies er voor om alleen te betalen in termijnen als het echt nodig is, als je het geld hebt liggen dan kun je maar beter meteen gaan betalen zodat je geen schulden hebt. Alle tijd dat je bezig bent met betalen in termijnen moet je er iedere maand rekening mee houden wat je nog moet betalen en als dingen al zijn betaald dan heb je er geen omkijken meer naar. Dat is natuurlijk veel prettiger leven. Kijk daarom nu naar jouw mogelijkheden en zorg er voor dat je gaat genieten van het leven, je kunt alles betalen in termijnen maar als het niet nodig is, niet doen want je kunt maar beter van alle kosten af zijn.

Het is daarom goed dat je nu gaat kijken naar jouw voordelen van betalen in termijnen, kijk ook waar dit zoal mogelijk is en als het dan eens nodig is dan kun je hier altijd een beroep op doen. Maar denk er aan, alleen doen als het moet want de rekeningen kunnen maar beter meteen betaald zijn zodat je er geen omkijken meer naar hebt!

Previous post:

Next post: